STRK

MERK

Wij voorzien jou van een

EEN STERK MERK

In de hedendaagse maatschappij is het
van een steeds groter belang om herkenbaar
en vindbaar te zijn. STRK MERK helpt jou hier
bij om zowel online als offline vindbaar te zijn.

onze

diensten

Marketing advies

Hoe bereik je je doelgroep? En hoe zet je deze doelgroep aan tot de gewenste actie? Mensen zijn meer online dan ooit. Wij gaan jou helpen om hier zo slim mogelijk op in te spelen door gebruik te maken van earned, owned en paid media, zowel online als offline om jouw inzet te vergroten.

Website development

Onze full-service website development biedt een allesomvattende aanpak, van branding tot marketing en begeleiding door het hele proces. Met een focus op online vindbaarheid en het creëren van een STRK online visitekaartje, streven we ernaar onze klanten te helpen zich te onderscheiden en hun online succes te vergroten.

Visuele vormgeving

Onze visuele vormgevingsservice richt zich op fotografie en illustraties om het unieke karakter van jouw merk te benadrukken en herkenbaarheid te creëren. Door nauw samen te werken met onze klanten zetten we uw visie om tot de realiteit en bieden we waardevolle input en ideeën. 

over

STRK MERK

STRK MERK is in 2022 opgericht door Marthe Mouthaan. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een full-service bureau dat al verscheidende organisaties heeft mogen helpen.

Onze missie is om u te ondersteunen in uw onderneming om success te behalen.

Daarom

STRK MERK

Bij STRK MERK ben je verzekerd van een pro-actieve professionele partner die jou bijstaat, meedenkt en ondersteund. Wiens passie het is om jou te helpen een STRK MERK neer te zetten.

wij werken o.a. voor